20 Nisan 2009 Pazartesi

b-fit'den MASMAVİ bir kampanya !










"Keşke bütçem yetsede alabilsem” dediniz mi hiç???





15.Mayıs 2009'a kadar 6 ve 12 aylık üye olan herkese B-fit'ten Renewal anti-aging göz kremi, yüz kremi hediye...

8 Nisan 2009 Çarşamba

PARTİMİZDEN KARELER....

Yumurta Yarışının 1.si Sevgili Ayşegül Hanım






































Oryantal Danssssss








































Minik Üyemiz Delal....













Açık Büfemizzzzz...





1.Yıl ve yaza merhaba Partimiz çok eğlenceli geçti. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli üyelerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederiz...







Sevgili üyelerimize partimize getirdikleri lezzetli ve sağlıklı yiyecekler için de ayrıca çok teşekkür ederiz...

6 Nisan 2009 Pazartesi




B-Fit ekibine ve sadece üyelerine özel ücretsiz konser duyurusu...


18 Nisan 2009
saat 21:00

Özel Saint Benoit Fransız Lisesi
Karaköy, Istanbul


M Ü Z i K A L K Ü L T Ü R E L P R O J E
(Basın Bülteni)
Kumbya; kökeninde geleneksel, Kolombiya’yı temsil eden ulusal bir dans ve müziktir. Grup KUMBYA TURKA ise ‘Kumbya ve Türk Müziği’ gibi deniz kenarında doğan iki müzik stilinin ince bir karışımıdır. Latin ve Türk karışımı, KUMBYA TURKA kendine özgü ‘orijinal ve sürprizlerle dolu’ bir orkestradır.
2005 Eurovision Türkiye Birincisi Gülseren ve eşi Luis GOMEZ tarafından kurulan KUMBYA TURKA, sanatçı Gülseren’in sesi etrafında güçlü latin ritmini pekiştiren üflemeli bakır çalgılar ve perküsyonlardan oluşur.
Doğu ile Batı, Türkiye ile Kolombiya arasında gerçek bir köprü olan Kumbya Turka 29 Ekim 2008 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 85. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları’na katılmak üzere 4 konser gerçekleştirmek için, Kolombiya’nın başkenti Bogota’ya T.C. Kolombiya Fahri Başkonsolosluğu tarafından davet edilmiştir.
İKSV tarafından desteklenen Kumbya Turka'nın, son 1 yıl içerisinde Türkiye'de yaptıkları performanslar yoğun katılımlarla gerçekleşmiştir. Notre Dame de Sion' daki konseri 500, St.Pulcherie' dekini 450, Enka'daki konseri ise 900 kişi izlemiştir. Çeşitli TV kanalları da konserleri defalarca kez yayınladılar. Marmara Üniversitesi'nde 300 gençe unutulmaz bir konser verdiler. Son derece sıradışı bir orkestra olan Kumbya Turka İstanbul’da yeni çıkacak olan albümleriyle tekrar Türk seyircisi ile buluşuyor…

1 Nisan 2009 Çarşamba

TURKCELL ÇALIŞANLARINA B-FİT'TEN HEDİYE

BEDENİMİZ ÜZERİNE....


Moraliniz bozuk olduğunda veya depresif bir ruh hali içinde olduğunuzda kendinizi vücudunuzun ağırlığı altında eziliyormuş gibi hisseder misiniz? Ve omurganızı dikleştirip duruşunuzu düzelttiğinizde, omuzlarınızdan ağır bir yük kalktığı hissine kapılır, birdenbire kendinizi daha iyi hisseder, hatta dünyaya daha mutlu ve umutla bakmaya başlar mısınız?... İşte tüm bunlar, fiziksel ve duygusal tutumların birbirleriyle ne kadar bağlantılı olduğunu gösterir.

Doğduğumuz günden öleceğimiz güne kadar vücudumuz şu veya bu şekilde hareket halindedir. Vücudumuzun yaşamı, içsel durumumuzla paraleldir. Ruh ve beden, birbirleri için ayna görevi görürler. Her birinin kendine has bir stili ve bakış açısı vardır ve insanoğlunun yaşamı boyunca deneyimlediği her şey ruh ve bedene yansır. Bunlardan bir tanesinin başarısı veya korkuları diğerini güçlendirir veya hasta eder. Bedenimiz üzerinde kazandığımız bilgelik dünyaya bakış açımıza yansıdığında çok farklı bir bilgi kaynağına erişmiş oluruz ve bu, bizim daha çabuk ve akıllıca kararlar almamızı sağlar.

Marian Wolfe Diskon
Vücut Dersleri