26 Mart 2009 Perşembe

Neden 30 Dakika?


B-fit sistemi vücudun her noktasını verimli bir şekilde çalıştırarak günlük spor ihtiyacını 30 dakikada karşılayabilmektedir. Tüm dünyada kabul gören ve B-fit'in temelini oluşturan istasyon çalışması 30 dakikada sağlıklı bir yaşam için gereken dayanıklılık, kardiyo, esneklik çalışmalarını içerir. Bu 30 dakikalık egzersiz programı benzerleri arasında en çok kalori yakandır ve hızlı sonuç verir.


B-Fit Cihangir'den bir görünüm

Amerikan Sağlık Organizasyonu bir spor programında göz önünde bulunması
gereken 3 şart öngörmektedir:

1. SIKLIK
2. YOĞUNLUK/KUVVET
3. SÜRE
.

Araştırmalara göre aynı tip sporu aynı sürede aynı kuvvet seviyesinde yapan bir kişinin vücudu bir süre sonra bu tempoya alışır. Bu yüzden B-fit Cihangir'de değişik kuvvet seviyelerinde spor yapma imkanı bulabilirsiniz. Böylece her seferinde değişik bir 30 dakika yaşamanız mümkün. Fit kalmanın en önemli anahtarlarından biri kendinizi zorlamaya musait spor etkinliklerinde bulunmanız. B-Fit Cihangir'deki aletler burada geçirdiğiniz 30 dakika süresinde fitness düzeyinize uygun olarak, sizi zorlayarak hedeflediğiniz amaçlara ulaşmanızı sağlar.
Amerikan Spor Konseyi baş fizyolog uzmanı Cedric Bryant'a göre 30 dakikalık egzersizler zamansızlıktan yakınanlar için 1 numaralı çözüm. Bryant'a göre 30 dakikalık egzersiz programları zamana aç olan toplumlarda en mükemmel ve en verimli yaklaşımdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder